Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δυναμική εκκίνηση της 32ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας με το εντυπωσιακό fashion show των MI-RŌ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Με το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ και την παρουσίαση της νέας τους haute couture συλλογής ξεκίνησε επισήμως η 32η  Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας,  Athens Fashion Week.  

Το πολυαναμενόμενο show των σχεδιαστών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου στην καρδιά του OAKA, στον εντυπωσιακό χώρο του Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου.  Πρώτη φορά στην Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της μόδας και μετατράπηκε σε μια τεράστια πασαρέλα!

 

Η Ελένη Μενεγάκη με  τη πρόεδρο και διοργανώτρια τουAthens Fashion Week Τόνια Φουσέκη 

 

Το fashion show παρακολούθησαν πάνω από 500 εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσα τους και πολλοί εκπρόσωποι της showbiz, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καθώς και στενοί φίλοι των σχεδιαστών και της διοργάνωσης. Το κοινό κατέκλισε  το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και καταχειροκρότησε το αγαπημένο του σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη.

Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη με τους MIRO

 

 

Ο εμβληματικός χώρος του κλειστού κολυμβητηρίου μεταμορφώθηκε σε ένα μαγευτικό υδάτινο σκηνικό για να υποδεχτεί τις ξεχωριστές δημιουργίες των σχεδιαστών σε ένα show εντυπωσιακών προδιαγραφών, το οποίο επιμελήθηκε η ομάδα της Athens Fashion Week μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 
 Δημήτρης Μαστρόκαλος, Ν. Καραχάλιου, Ηλίας Καραχάλιος, Τόνια Φουσέκη, Γιάννης Ράπτης

 

Με φωτιστικά εφέ διαθλάστηκε το γαλάζιο της πισίνας σε όλο το εύρος του χώρου δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα, ιδανική για να αναδείξει τη νέα κολεξιόν Καλοκαίρι 2023 «Dive into Luxury» που αναμφισβήτητα μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων.

Αυτό το καλοκαίρι οι MI-RŌ μας προσκαλούν σε μια απολαυστική βουτιά στην πολυτέλεια.

 

Πυροτεχνήματα λάμψης συναντούν κρυστάλλινα κρόσσια που μοιάζουν να κυλούν στο σώμα σαν δροσερές σταγόνες νερό, ιριδίζουσες αποχρώσεις αιχμαλωτίζουν το φως πάνω σε μεταξωτά υφάσματα και δυναμικές παγιέτες αποκαλύπτουν τη ρομαντική τους διάσταση καθώς ντύνονται με ντελικάτα φτερά και χειροποίητα κεντήματα. H γυναίκα MI-RŌ είναι φτιαγμένη από κλάση και αυτοπεποίθηση, μια σύγχρονη σειρήνα που δεν διστάζει να βουτά χωρίς ενοχές στην απόλαυση και να αναδύεται καινούρια κάθε φορά.

 

Κάποιοι από τους επώνυμους που τίμησαν με την παρουσία τους το fashion show των MI-RŌ: Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, Χάλα Χούρι, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής – Λουκία Κεφαλογιάννη, Άρης Σπηλιωτόπουλος,  Τάμτα, Κώστας Μαρτάκης, Μαρίνα Βερνίκου, Καρολίνα Ντε Σόουζα- Χήτου, Ευγενία Σαμαρά, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ντορέττα Παπαδημητρίου,  Ζενεβιεβ Μαζαρί, Περικλής Κονδυλάτος, Βασίλης Ζούλιας, Έλενα Χριστοπούλου, Βάσια Κωσταρά, Έλενα Γαλίφα, Σούλα Λιάκου, Μαρία Λεμονιά, Σίσσυ Φειδά, Εύη Αδάμ, Στέλιος Κουδουνάρης, Νιόβη Καλλέργη, Φίλιππος  Πλιάτσικας, Μαρίνα Καποπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Λάκης Γαβαλάς, Βλάσσης Χολέβας, Δάφνη Βαλέντε, Γιώργος Καράμπελας, Μπέττυ Μαγγίρα, Good Job Nicky, Ηλίας Μιχαλολιάς, Ολυμπία Κρασαγάκη, Ηλίας Καραχάλιος …κα.

 

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η γαλλικής καταγωγής super premium vodka Grey Goose, προσφέροντας σε όλους τους λάτρεις της ξεχωριστής βότκας με την καλύτερη γεύση του κόσμου, μια μοναδική εμπειρία με απολαυστικά Grey Goose cocktails.

 

 

 

Το styling επιμελήθηκε η Elena Papastavrou, τη μουσική ο Λευτέρης Κεφαλάς, το make up το Freddy MakeUp Stage, την επιμέλεια των χτενισμάτων ανέλαβαν τα κομμωτήρια Ilias & Staff με την πολύχρονη εμπειρία τους στο χώρο της περιποίησης μαλλιών και τα νύχια το Nail Academy by ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ.

Η NAK Shoes τα παπούτσια του show, η PANSIK  υποστήριξε τη διοργάνωση το και Molton Brown πρόσφερε τα δώρα στους καλεσμένους.

Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς, αυτή τη σεζόν, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στηρίζει το σημαντικό έργο του  παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού, περιβαλλοντικού και ανθρωπιστικού οργανισμού we4all  όπου μέρος των εσόδων των εισιτήριων θα διατεθούν για αναδάσωση και δενδροφύτευση σε πληγείσες περιοχές της Ελλάδας.

Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ένα πρότυπο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και interior design.

 

 

 

Υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη των: Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ),  Enterprise Greece, Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ)

Υπό την αιγίδα των: Περιφέρεια Αττικής, Δήμου Αθηναίων, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Marketing Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). 

Τέλος, την 32η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ). 

Χορηγοί επικοινωνίας:

COSMOTE TV, LOVE RADIO, BEAUTE MAGAZINE, DOWNTOWN, ΟΚ!,  DELUXE MAGAZINE, FASHION DAILY, T-LIFE, HUFFINGTON POST, CLICK AT LIFE, MISSBLOOM.GR, WOMANTOC.GR.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε…!

Stay Tuned till 8th of June…

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!