Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λένα Μαντά: Δύσκολες ώρες για τη συγγραφέα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Δύσκολες στιγμές για τη Λένα Μαντά, καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια τη γνωστή συγγραφέα, η οποία ακύρωσε τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Συγκεκριμένα η Λένα Μαντά έγραψε στο¨instagram της: «Ζήτω συγνώμη που αναγκάστηκα ν ακυρώσω τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, Τρίκαλα και Αγρίνιο. Ο Γιώργος νοσηλεύεται από χθες στον Ευαγγελισμό όπου τον μετέφερα εσπευσμένως. Η κατάσταση του παρακολουθείται στενά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που ήδη έχει. Ευχαριστώ για την κατανόηση”.

 

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε πει για τον σύζυγό της: “Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της, αλλά και τον σύζυγό της, Γιώργο

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!