Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης : Η πρόταση για δήμαρχος και τα ξαδέρφια του που εκλέχθηκαν βουλευτές

 

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

 

Σε κλίμα πανηγυρισμού βρίσκεται  ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης μετά την τριπλή  επιτυχία τη βραδιά  των εκλογών. Ο  σύζυγος χάρη σεναρίου, της Μαρίας Τζομπανάκη, Βασίλης στον Σασμό,  είναι ένας άνθρωπος γνώριμος στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Κρήτης με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο γνωστός ηθοποιός γιορτάζει την εκλογή της Όλγας Κεφαλογιάννη, του  Γιάννη Κεφαλογιάννη και του βενιαμίν της οικογένειας Κωνσταντίνου που μπήκε δυναμικά στη βουή σε ηλικία 27 ετών «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, ο Κωνσταντίνος ήταν το στοίχημά μας και πήγαν όλοι καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κα πολύ περήφανοι!» δηλώνει στο Secret  ο ταλαντούχος ηθοποιός .  Στην Α Αθηνών επανεξελέγη η εξαδέρφη του Όλγα Κεφαλογιάνη, στο Ρέθυμνο  ο εξάδελφος του Γιάννης Κεφαλογιάννης, και ο  Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, εξελέγη βουλευτής της Ν.Δ. στο Ηράκλειο.

 

Ο  Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης καθ  όλη τη προεκλογική περίοδο στήριζε όλη την «οικογένεια» και φυσικά και την Όλγα Κεφαλογιάννη, την αγαπημένη του ξαδέρφη «Η Όλγα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, βαθιά μέσα της είναι καλλιτέχνης,  μικρή ήθελε να ασχοληεί με το θέατρο, το κινηματογράφο αλλά ξέρεις  εμείς μεγαλώνουμε σε πολιτική οικογένεια… κρατάμε το χρέος  και πολλές φορές  επειδή αγαπάς την οικογένεια, αγαπάς την ιστορία σου, πρέπει να το κάνεις… Πόσο μάλλον η Όλγα που κατάγεται από πολιτική οικογένεια» τονίζει. Το αποτέλεσμα το είδε με μαζί με πολλούς συγγενείς και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του «Τα είδα στη Κρήτη γατί εγώ είμαι ο μόνος ηθοποιός απο τον Σασμό  που συνεχίζω να ζω εδώ και δεν πήγα Αθήνα. Πετάγομαι μόνο για τα γυρίσματα.  Ήταν ουάου το αποτέλεσμα και ειδικά για την ιστορία της Κρήτης  που έγινε  μπλε! Ήταν  το πιο σπουδαίο μετά την εκλογή του Κωνσταντίνου μας. Έχουμε στην οικογένεια τρία πρόσωπα στη βουλή και έχει τη πλάκα του αυτό… Με πειράζουν στον δρόμο… λέει.

 

 

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά και βοηθά τη Κρήτη όσο μπορεί «ήμουν στην περιφέρεια της Κρήτης από το 2010, δεν έχω κομματικοποιηθεί, κρατώ την ισορροπία…» εξηγεί ωστόσο  πληροφορίες τον θέλουν να πολιορκείται από τον Δήμο Ηράκλειου «Τώρα είμαι τη φάση που ασχολούμαι με τη τέχνη  όμως πάντα είμαστε ενεργοί,  βοηθάμε και είμαστε εδώ που είναι πιο βασικό αυτό από το ότι σήμαινε πολιτική εξουσία. Ναι όντως έχω προτάσεις και  κρατιέμαι ακόμα (γέλια)  γιατί ψάχνονται τώρα  επειδή είναι και ο Σασμός και υπάρχει και μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου.  Έχω λοιπόν  πρόταση για  δήμαρχος στο Ηράκλειο.  Είναι πολύ πρώιμο ακόμα αυτό… Δεν ξέρω τι θα κάνω, έρχεται και η τρίτη  χρονιά του Σασμού… αποκαλύπτει.

 

 

Ο ίδιος εμπιστεύεται πολύ τις γυναίκες στη πολιτική και θα ήθελε να δει περισσότερες στη Βουλή «Χαίρομαι που μέσα σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο μια γυναίκα, μια μάνα καταφέρνει και επικρατεί και βγαίνει!  να μην είμαστε κολλημένοι…» καταλήγει.

 

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ένθετο Secret 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!