Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι έκανε η Μαρία Σολωμού όσο ο Πάνος Μουζουράκης ντυνόταν… γαμπρός – .«Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ξανανιώνουν»

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν υπάρξει για χρόνια ζευγάρι. Έτσι λογικό είναι όλοι να σκέφτηκαν τι έκανε την μέρα του γάμου η Μαρία Σολωμού; 

Στη Θεσσαλονίκη με φίλους η Μαρία:

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε τις ημέρες αυτές στη Θεσσαλονίκη παρέα με καλούς φίλους, διασκέδασε στη συμπρωτεύουσα by night, διαμαρτυρήθηκε για την εναλλαγή του καιρού, τη βροχή μέσα στο καλοκαίρι και παραδέχτηκε πως με αυτόν τον καιρό και με το φαγητό που απόλαυσε στη Θεσσαλονίκη, με δυσκολία θα βάλει μαγιό το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού, τα τελευταία 8 χρόνια είχε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο χώρισε όταν εκείνος έφυγε για την Αμερική και συγκεκριμένα, το Λος Άντζελες.

«Άλλοι παντρεύονται και άλλοι ξανανοιώνουν»!

«Πιο μικρή έκλαιγα πολύ συχνά για το τι έλεγαν για μένα και για τους παπαράτσι. Έχω χαλάσει τις διακοπές μου. Φρόντισα να τους γνωρίσω πια έχω σχέση με τους περισσότερους. Πιστεύω ότι το παπαρατσικό δεν είναι όπως παλιά», είχε πει η Σολωμού το 2021 στην εφημερίδα Real ενώ για τη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη είχε πει:

«Ναι αλήθεια είναι ότι η σχέση με τον Πάνο κυνηγήθηκε. Το είχα ζήσει βέβαια και με τον Μάριο και όταν ήμουν έγκυος. Πάντως πιστεύω τώρα ότι αν θες, κρύβεσαι. Και πια είμαι σε αυτή την κατάσταση. Τα προσωπικά μου ανήκουν σε μένα. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι. Δεν μπορεί να με προσδιορίζει μια συγκεκριμένη εικόνα – δεν είμαι μέρος ενός ζευγαριού. Αυτό με ενοχλεί για το πως ορίζομαι».

Όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, αυτός πριν τον ερχομό της Μαριλού Κοζάρη στη ζωή του, δεν σκεφτόταν καν τον γάμο και την απόκτηση παιδιού και τόνιζε:

«Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού. Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα. Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες» είχε πει ο γνωστός καλλιτέχνης στην κάμερα του Πρωινού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!