Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ράνια Τζίμα με την 6χρονη κόρη της – Οι σπάνιες φωτογραφίες (Εικόνες)

Η Ράνια Τζίμα έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό και οικονομολόγο Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το 2016 και λίγους μήνες μετά τον γάμο τους γεννήθηκε η κόρη τους, Ελένη.

Πρόκειται μία καταξιωμένη δημοσιογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Mega όπου και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά. Μάλιστα η εμφάνισή της στο Debate των πολιτικών αρχηγών εντυπωσίασε τους χρήστες του διαδικτύου και για πολλές ημέρες το όνομά της, ήταν trend στα social media.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η μητρότητα στη ζωή της και ο γονιός που έχει αναλάβει τον αυστηρό ρόλο

Πριν λίγο καιρό, η Ράνια Τζίμα είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μητρότητα και τη σχέση με την κόρη της.

«Τον ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της» είπε.

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφίες με την κόρη της ήταν τον Ιανουάριο, που θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!