Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Celine Dion: Ανησυχία για την υγεία της – Ακύρωσε την περιοδεία της: «Λυπάμαι που σας απογοητεύω»

Παγκόσμια ανησυχία για τη υγεία της Celine Dion.

Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από μια έκτακτη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ακυρώνει την περιοδεία της ανά τον κόσμο λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα η Celine Dion αναγκάζεται να ακυρώσει όλες τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλαίσιο του Courage World Tour καθώς όπως αποκαλύπτει «το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσω να αναβάλλω τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!», έγραψε η ίδια

Ήταν Δεκέμβριος του 2022 όταν η Celine Dion αποκάλυψε πως πάσχει από σπάνια νευρολογική ασθένεια.

«Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα… δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά», είχε πει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!