Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα…»

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, τοποθετήθηκε για τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή το χιουμοριστικό βίντεο που ανάρτησε ο τραγουδιστής στο YouTube και τη φιλία της με τη μέλλουσα νύφη, Μαριλού Κόζαρη, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για τη δημοσιογραφική κάλυψη του μυστηρίου.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι: παρακαλώ, έναν σεβασμό», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα: πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο δημοσιογράφος με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση, το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!