Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυστηρή δίαιτα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (Εικόνες)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρέσκεται να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ίδιο έκανε βέβαια και πριν γίνει μανούλα. Μάλιστα πολλές φορές η ξανθιά παρουσιάστρια ανατρέχει στο παρελθόν και δημοσιεύσει φωτογραφίες από ευχάριστες στιγμές της.

Αυτές τις μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή την ονομαστική της εορτή μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την έξοδό της την περασμένη χρονιά, ίδια μέρα φορώντας ένα αποκαλυπτικό ροζ φόρεμα. Ένα μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή που έχει μια λεπτομέρεια. Το πλαϊνό μέρος του φορέματος είναι ακάλυπτο και δένει αρμονικά με υπέροχα μεγάλα διακοσμητικά κουμπιά. Ένα φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της.

Η αυστηρή δίαιτα και η καθημερινή γυμναστική

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε απαντήσει στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!