Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Πλούταρχος: Η σύζυγος και οι κόρες του σε ξέφρενους χορούς στο Tik-Tok

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει καταφέρει μαζί με τη σύζυγό και τα πέντε παιδιά τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Οι δυο τους, φροντίζουν να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους με τα οποία έχουν χτίσει μια ξεχωριστή σχέση καθώς μαζί μπορούν να συζητούν τα πάντα και να απολαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες. Και μπορεί τον Γιάννη Πλούταρχο να τον έχουμε δει σε διάφορα στιγμιότυπα μαζί με τα παιδιά του, ωστόσο, τη σύζυγό του Μαρία σπάνια τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις καθώς προτιμά να κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Στην καθημερινότητά της όμως και με τους δικούς της ανθρώπους, η Μαρία Παπαδοπούλου φαίνεται να είναι αρκετά εξωστρεφής και με αρκετό χιούμορ. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και από ένα βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγο καιρό στον λογαριασμό της στο Tik-Tok η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Κακοσαίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Παναγιώτα, την ξαδέρφη τους αλλά και τη μητέρα τους.

Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

@kakosaioukaterina @Κακοσαίου Θεοδώρα #pageforyou ♬ Coi Leray players – Female Rap

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!