Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Άντζελα Γκερέκου στην Freddo:«Όλη η αλήθεια για τον Τόλη…»!

Του Νίκου Νικόλιζα – Της εφημερίδας Freddo

«Δόξα το θεό. Όλα πλέον είναι καλά για τον Τόλη!». Με αυτή την φράση η πολυαγαπημένη σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και πρώην υπουργός πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου μέσα από την Freddo βάζει τέλος στην έντονη φημολογία για την κατάσταση της υγείας του «άρχοντα της πίστας», στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα αισιοδοξίας στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός και σύζυγος του μεγάλου τραγουδιστή, μιλάει ανοιχτά, θέλοντας να καθησυχάσει συγγενείς, φίλους, συναδέλφους αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για εκείνον. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα όργιο φημών γύρω από την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ερμηνευτή, βρισκόταν σε εξέλιξη δίνοντας προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά ισχύει.

icemax_620_2373ac8bf814320cce14968cf816c57d

Ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος διέκοψε απρόσμενα τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Είχε προηγηθεί ένας ατέλειωτος «Γολγοθάς» για τη χρυσή φωνή του ελληνικού τραγουδιού, όταν πριν από έναν χρόνο, χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στον πνεύμονα. Τότε οι ώρες αγωνίας τόσο για την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, όσο και για την 14χρονη μονάκριβη κόρη τους Μαρία κυλούσαν βασανιστικά… Νυχθημερόν η Άντζελα Γκερέκου ήταν στο πλευρό του. Άλλωστε εκείνη είναι όχι μόνο ο «άνθρωπός» του, αλλά η ίδια η ζωή του όπως ο Τόλης έχει δηλώσει. Ωστόσο ο καημός του Βοσκόπουλου να βρεθεί ξανά στην πίστα, κοντά στο κοινό του και να ακούσει και πάλι το χειροκρότημά του, δεν του άφηνε περιθώρια να μην βρίσκεται μπροστά από ένα μικρόφωνο, όπως κάνει από το 1960 έως και πρόσφατα.

Έτσι, αν και δεν είχε αναρρώσει πλήρως, είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση. «Άντζελα θα εμφανιστώ ξανά» είχε πει στην πολυαγαπημένη του γυναίκα και παρά τις προσπάθειές της να το… καθυστερήσει, ο Τόλης άρχισε τις εμφανίσεις στο «Baraonda» όπως έκανε τα τρία τελευταία χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Έτσι έγινε και φέτος. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν «σεισμό» στην νυχτερινή Αθήνα, μιας και ο Τόλης είχε ανέκαθεν φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Ωστόσο, η ταλαιπωρημένη υγεία του, τον έφερε και πάλι στο νοσοκομείο. Πέρασαν ήδη 40 ημέρες μετά την ξαφνική εισαγωγή του στο 251 ΓΝΑ εξαιτίας ενός σοβαρού κρυολογήματος, αλλά και μιας ουρολοίμωξης που τον ταλαιπωρούσε.

Ο 76χρονος ερμηνευτής που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία του, λόγω της βαριάς λοίμωξης του αναπνευστικού δεν κατέστη δυνατόν να πάρει εξιτήριο όπως όλοι ήλπιζαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αντικαταστάθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν από τον Σταμάτη Κόκκοτα. Από το πλευρό του -όπως και η Καίτη Γκρέυ είχε αποκαλύψει στην Freddo πριν από δύο εβδομάδες- δεν έλειψε στιγμή η πολυαγαπημένη του Άντζελα Γκερέκου η οποία σήμερα για πρώτη φορά σήμερα μιλάει στην Freddo για τον άνθρωπό της. Την βρήκαμε στο σπίτι τους στην Γλυφάδα όπου η ίδια σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου. Χαλαρή, ευγενική και κυρίως μιλώντας με αγάπη για τον άντρα της ζωής της, δεν αρνήθηκε να στείλει το μηνυμά της: «Δόξα το θεό ο Τόλης είναι καλά.

Τα δύσκολα πέρασαν. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» λέει αποκλειστικά στην Freddo. Ο μεγάλος ερμηνευτής, βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, έχοντας ξεπεράσει τα δύσκολα…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!