Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του γνωστού επιχειρηματία (Εικόνες)

Σήμερα 22/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Στηβ Κακέτση, σε κλίμα θλίψης. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 18/5 σε ηλικία 73 ετών έπειτα από μάχη που έδωσε με διάφορα προβλήματα υγείας. 

Τα τελευταία χρόνια, έπειτα από την οικονομική του κατάρρευση, ο Στηβ Κακέτσης είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά, είχε απομακρυνθεί από τους φίλους του και όλα αυτά, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν καλά, είχαν επηρεάσει σημαντικά και την υγεία του. Στο πλευρό του βέβαια, στις δύσκολες αυτές στιγμές ήταν πάντα η πρώην σύζυγός του Κατιάννα Μπαλανίκα αλλά και ο γιος τους Μάκης ο οποίος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Από νωρίς σήμερα, στο νεκροταφείο του Παπάγου άρχισαν να φτάνουν στεφάνια από ανθρώπους που τον γνώρισαν και είχαν βρεθεί κοντά του ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που έδωσαν το παρών στο κοιμητήριο προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον επιχειρηματία, ανάμεσά τους η εμφανώς συντετριμμένη Κατιάνα Μπαλανικα με τον γιο τους, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Μαρινέλλα, η Γιώτα Γιάννα, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, η Μαριλού Κατσαφάδου με τον Θοδωρή Κατσαφάδο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η Ελένη Ράντου και ο Αχιλλέας Μπέος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!