Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Γερασιμίδου “την είπε” στην Super Κατερίνα: «Να πούμε και τίποτα σοβαρό, μη δείχνετε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν»

Η Ελένη Γερασιμίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ έκανε τη δική της τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και τα lifestyle ρεπορτάζ στη σκαλέτα της εκπομπής.

«Αυτά είναι που περνάνε πολύ και στα Facebook και τα λοιπά. Συγγνώμη αλλά εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι. Σε αυτό το ούζο που έγινε ήταν πολύ μεγάλες προσωπικότητες, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, ούτε τον Σερίφη, ούτε την Κατερίνα. Απλά αυτό προβάλλεται περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τη συμμετοχή των Σερίφη-Στικούδη στη συνάντηση των μελών του ΚΚΕ μία ημέρα πριν τις εκλογές.

«Εμένα αυτού του είδους η επικοινωνία δεν είναι του γούστου μου», τονίζει η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα και μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τη Βάνα Μπάρμπα από την ημέρα των εκλογών, η Ελένη Γερασιμίδου θέλησε να παρέμβει και σχολίασε: «Ε να πούμε και τίποτα. Μη λέμε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν… κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε εκεί να με βγάλετε φωτογραφίες;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!