Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ραλλία Χρηστίδου για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα – Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό»

Η Ραλλία Χρηστίδου αν και κατάφερε να μπει στην Βουλή, θέλησε να τοποθετηθεί για την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και την εκκωφαντική νίκη της Νέας Δημοκρατίας. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από την ήττα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία. Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους για 2η φορά τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!