Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Η ταλαιπωρία της Μενεγάκη απο την ξαφνική χαλαζόπτωση! (ΦΩΤΟ)

AGG_LIG_020

Του Αρη Δρόσου – Της εφημερίδας Freddo

Φωτογραφίες Αγγελος Λίγκας

Μπορεί να μην είναι στα βουνά και στα… λαγκάδια, όμως αυτό δεν εμποδίζει την Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο να οδηγεί ένα «θεόρατο» αγροτικό τζιπ πολλών κυβικών, αλλά να έχει και το λουκ της… αγρότισσας, με το μαλλί «πλεξούδα» και το καμηλό μποτάκι-αρβύλα, με τα «τρακτεροτά» τακούνια. Όταν μάλιστα όλη αυτή η εικόνα, συμπληρώνεται κι από έντονη… χαλαζόπτωση, είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι η γλυκιά παρουσιάστρια βρίσκεται έξω από τα πολυτελή studio του Alpha και μόλις έχει τελειώσει την μεσημεριανή εκπομπή της με αμιγώς γυναικεία θέματα! Η Ελένη φυσικά δεν χάνει τη λάμψη της, ούτε και τις αγαπημένες της στυλιστικές πινελιές όπως το φούξια κραγιόν, ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες! Το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της Freddo, έγινε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα όταν τα τερτίπια του καιρού, προκάλεσαν έντονη και ξαφνική χαλαζόπτωση στα βορειοανατολικά της Αττικής, που όμως δεν κράτησε παρά λίγα και μόνο λεπτά. Ήταν όμως, αρκετά για να …ταλαιπωρήσουν την ωραία Ελένη της ελληνικής tvκατά την αποχώρησή της από το κανάλι, στην Παλλήνη.

12900016_10153538100041475_1458260984_n

Η ξαφνική χαλαζόπτωση αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη που έτρεξε γρήγορα να «γλιτώσει» στο θηριώδες αγροτικό της αυτοκίνητο, καθώς δεν είχε προνοήσει να έχει μαζί της ομπρέλα. Στυλιστική «λεπτομέρεια» το γούνινο «φουντάκι» που κρέμεται από την blue bebe δερμάτινη τσάντα της.

Η Ελένη ανοίγει την πόρτα του πολυτελούς αγροτικού αυτοκινήτου, προσπαθώντας μέσα στη χαλαζόπτωση να κρατήσει τα χαρτιά της, αλλά κι ένα μαύρο φάκελο, ενώ φαίνεται να μιλά και στο κινητό της τηλέφωνο.

12910069_10153538100106475_37295247_n

Με χαμηλά σχεδόν αφόρετα όπως φαίνεται δερμάτινα μποτάκια-αρβύλες, με εγγράφες στο κούμπωμα, αλλά και τρουκς, η Ελένη δεν μένει πίσω στυλιστικά, επιλέγοντας πάντα ένα μοντέρνο «τόνο». Τα μποτάκια ωστόσο φαίνονται από το τακούνι, ότι είναι ολοκαίνουρια, σχεδόν …απάτητα!

Χαμογελαστή παρά την έντονη χαλαζόπτωση η παρουσιάστρια προσπαθεί να τα… βολέψει όλα αλλά και να προφυλαχθεί!

Δεν είναι μόνο το μεγάλο αγροτικό τζιπ με καρότσα, αλλά και η πλεξούδα στα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη που παραπέμπει σε εικόνα… αγρότισσας που πηγαίνει να οργώσει το χωράφι!

Η παρουσιάστρια με γρήγορες κινήσεις προσπαθεί να κλείσει την πόρτα του αγροτικού με τα φιμέ τζάμια. Τη συγκεκριμένη ημέρα επέλεξε να οδηγήσει η ίδια…

12935281_10153538099956475_969042344_n

Το ξάφνιασμα της Μενεγάκη από τη ραγδαία αλλαγή του καιρού και το δυνατό χαλάζι, ήταν τέτοιο που έμοιαζε να μην πιστεύει αυτό που συνέβη.

Η πλεξούδα της …αγρότισσας Ελένης, κατέληγε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της να συγκρατείται από «κοκαλάκι» τύπου «κλάμερ» πάνω στα μαλλιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!