Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Κατσαούνης στο ontime24.gr: «Είναι πάρα πολύ άσχημο να προσπαθείς να κλείσεις στη φυλακή έναν αθώο άνθρωπο»

Του Αντώνη Χρυσουλάκη

 

Για την απόφαση του δικαστηρίου που τον δικαίωσε μίλησε στο ontime24.gr ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κατσαούνης το 2021 και λίγες μέρες πριν εισέλθει στο γνωστό reality επιβίωσης, καταγγέλθηκε από μια ανήλικη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ίδιος ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη καταγγελία μέσα στο τηλεπαιχνίδι και όπως ανέφερε η όλη διαδικασία του στοίχισε πάρα πολύ σε επαγγελματικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο ίδιος στην αρχή αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε όταν στις 5 Μαΐου άκουσε την αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας. «Μου έφυγε ένα βάρος το οποίο το είχα πάνω μου για χρόνια. Είναι η χειρότερη προσβολή για έναν άντρα η συγκεκριμένη κατηγορία. Από το 2021 ξεκίνησε η περιπέτειά μου λίγο πριν μπω στο Survivor. Μου στοίχισε πάρα πολύ ειδικότερα στον επαγγελματικό τομέα. Έχασα αρκετές προτάσεις. Πιστεύω ότι ένας λόγος που δεν μπήκα στο Survivor All Star ήταν ότι είχα σε εκκρεμότητα το συγκεκριμένο δικαστήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λόγω τέτοιων ψευδών καταγγελιών, χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου

Ο αγρότης που έγινε δημοφιλής μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, αναρωτήθηκε στη συνέχεια πώς γίνεται να προσπαθείς να κλείσεις έναν αθώο άνθρωπο στη φυλακή για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. «Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει η κάθε οικογένεια πίσω από την πόρτα της και τι σχεδιάζει, αλλά είναι πάρα πολύ άσχημο να τραβάς κάποιον αθώο προσπαθώντας να τον κλείσεις στη φυλακή για το συγκεκριμένο αδίκημα. Άμα μπεις για κάτι τέτοιο στη φυλακή είναι ό,τι χειρότερο» ανέφερε. Και συνέχισε: «Με τους αντιδίκους δεν θέλω να έχω καμία επαφή διότι δεν υπάρχει λόγος. Λυπάμαι πάρα πολύ που με τράβηξαν δικαστικά τόσο καιρό, όχι για μένα αλλά για την αμαρτία που έκαναν, καθώς θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να βρισκόμουν μέσα στη φυλακή χωρίς να φταίω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν ένας άνθρωπος σε νεαρή ηλικία έχει σκοπό να κλείσει έναν αθώο στη φυλακή, φαντάσου τι μπορεί να κάνει όταν μεγαλώσει παραπάνω. Αυτό που σκέφτομαι και με στεναχωρεί είναι ότι λόγω τέτοιων ψευδών καταγγελιών, χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου και κάποια στιγμή μερικά κορίτσια που όντως θα προσπαθούν να δικαιωθούν δε θα δικαιώνονται γιατί κανένας δεν θα τα πιστεύει».

«Θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε»

Επίσης, ο πρώην παίχτης του Survivor δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον πίστεψαν και τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. «Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα και ειδικότερα στα Φάρσαλα και στη Θεσσαλία, όπως επίσης και στη Ζάκυνθο» είπε στο ontime24.gr.

«Θα σκεφτόμουν επίσης και μια πρόταση όπως το Asia Εxpress»

Τέλος, ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια λέγοντας τα εξής: «Ύστερα από το Survivor είχα μερικές προτάσεις, αλλά δεν ήταν του στοιχείου μου, δηλαδή δεν ήταν αρκετά “μαχητικές”. Αν υπάρξει κάποια πρόταση και με επιλέξει ξανά η Acun Media, ύστερα και από την αθώωσή μου, για συμμετοχή στο Survivor θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Θα σκεφτόμουν επίσης και μια πρόταση όπως το Asia Εxpress. Το Αsιa Express μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ένα reality το οποίο έχει πλάκα αλλά και συγχρόνως είναι περιπετειώδες. Μου είναι πολύ ευχάριστη η ιδέα να κυκλοφορώ και ν’ ανακαλύπτω πράγματα στους δρόμους της Ασίας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!