Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολαυστική Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μού ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Η Νίκη Κεραμέως ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μάλιστα, η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγό της και τη δυσκολία τους… να βγουν ραντεβού!

«Με το χέρι στην καρδιά, δεν συνυπάρχουμε πολύ στο σπίτι με τον σύζυγό μου. Οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι τέτοιες που γυρνάω πολύ αργά, αφού έχουν κοιμηθεί και φεύγω πολύ το πρωί.

«Δούλευα ως δικηγόρος στην Αμερική. Ήρθε και ο Δημήτρης, ως δικηγόρος. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά αλλά είχαμε έναν κοινό γνωστό. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και με ρωτάει αν έχω χρόνο να τα πούμε. Δούλευα σε μια υπόθεση που έπρεπε να ταξιδεύω σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής. Άνοιξα το ημερολόγιο μου να δω πότε τελειώνουν αυτές οι αλλεπάλληλες δίκες και αυθόρμητα του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες. Το σημείωσα όμως και πράγματι όταν τελείωσαν τα ταξίδια τον πήρα τηλέφωνο» αποκάλυψε η Νίκη Κεραμέως.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!