Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Μαμαλάκης: Τρεις δημοσιογράφοι με πρόδωσαν στη ζωή μου

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει νιώσει προδομένος από ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν και διατηρούσε φιλική σχέση.

Ο γνωστός σεφ, μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξομολογήθηκε: «Κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν ότι υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου, δημοσιογράφοι, με τους οποίους εγώ αισθανόμουν μεγάλη εκτίμηση και αγάπη, και οι τρεις με πρόδωσαν.

Είναι περίεργα τα πράγματα. Με πρόδωσαν με συνεργασίες, με έντυπα, με κοινές δουλειές. Ξαφνικά όλα τελείωσαν και έμεινα ξεκρέμαστος. Έλεγα: “γιατί εγώ να έχω τέτοια θετικά συναισθήματα και ξαφνικά να κλείνουν οι πόρτες φιλίας;”. Αυτό με έχει πικράνει πολύ. Δεν με σκλήρυνε καθόλου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε: «Έχω τη χαρά να βλέπω όμως και φίλο, συνεργάτη, έπειτα από πολλά χρόνια, και να πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας. Μάλιστα, μου συνέβη πολύ πρόσφατα αυτό. Καμιά φορά, όταν κάθομαι με την Ντορίτα και συζητάμε, λέω πως θα ήθελα να υπήρχε ένα τέλειο δικαστήριο να κατέβει να μας δικάσει. Μπορεί να νομίζουμε ότι εμείς έχουμε κάνει ένα καλό, αλλά να μην είναι καλό».

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 19/05

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!