Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου: Γάμος στο εκκλησάκι που έχτισαν με τον Ρέμο στην Μύκονο (Εικόνα)

Νυφούλα θα ντυθεί η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου στο πλευρό του επί χρόνια συντρόφου της Κώστα Πηλαδάκη. Όπως αποκάλυψε η Ελληνίδα καλλονή στο «Πρωινό», ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», το ζευγάρι θα παντρευτεί στη Μύκονο, στο εκκλησάκι που έχει χτίσει ο Πηλαδάκης με τον Αντώνη Ρέμο. Συγκεκριμένα, στο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έγινε προς τιμήν της κόρης του τραγουδιστή Ελένης. Ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Πηλαδάκης συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και γι’ αυτό αποφάσισαν από κοινού την ανέγερση της εκκλησίας. 

Ο γάμος θα είναι ανοιχτός και θα ακολουθήσει ένα τεράστιο πάρτι στην παραλία, όπου όλοι θα φοράνε μαγιό! Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η make-up arist Λεάννα Μάρκογλου, που είναι κολλητή φίλη της Ναυσικάς και γνωρίζονται από το γυμνάσιο. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης γνώρισε τη μελαχρινή καλλονή πριν από περίπου τρία χρόνια σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και μέχρι να ξεκινήσει η σχέση τους, βγήκαν μερικές φορές παρέα σαν φίλοι. Τα τελευταία δύο χρόνια συζούν και τώρα ήρθε η στιγμή να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.

 

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη στις OnTime στις 18/05

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!