Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντελίριο στους ομογενείς του Καναδά με Καλίδη-Δήμα-Εvgenia

Με το πιο αυθεντικό, ελληνικό πρόγραμμα διασκέδασης, μπουζούκια αλά ελληνικά, με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι, συρτάκι, και με δύο sold out εμφανίσεις στον Καναδά, ξεκίνησε το North America Tour 2023, σε Καναδά και Αμερική, με πρωταγωνιστές, τον Πάνο Καλίδη, τον Βασίλη Δήμα και την Evgenia.

Οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, έχοντας στο πλευρό τους, τον μαέστρο τους Χρήστο Ρουπακιά , αλλά και φουλ μπάντα με τους καλύτερους μουσικούς, κατάφεραν να απογειώσουν το κέφι των ομογενών μας στο Καναδά, τόσο στο Βανκούβερ, όσο και στο Κάλγκαρι.

Όπως μπορείτε να δείτε, από τα όσα διαδραματίστηκαν, στην Εκκλησία της ελληνικής κοινότητας στο Κάλγκαρι του Καναδά, οι στιγμές που βίωσαν, οι τρεις καλλιτέχνες, ήταν μοναδικές.

Φέροντας επάξια τον τίτλο του νούμερο ένα, διασκεδαστή, ο Πάνος Καλίδης, εκτόξευσε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, και όταν παρουσίασε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Άστο Πάνω μου», προκάλεσε ντελίριο, με τους ομογενείς να το απογειώνουν. Ο Βασίλης Δήμας, παρουσιάζοντας ένα non stop ξεφαντωτικό πρόγραμμα, κατάφερε να τους παρασύρει στον ρυθμό του, και να τους ξετρελάνει, σολάροντας με το μπουζούκι του, το θρυλικό συρτάκι, ενώ δεν δίστασε να γίνει ένα μαζί τους, και να χορέψει νησιώτικα. Η Evgenia με την σειρά της, και το μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζει, κλέβει την παράσταση και κερδίζει το χειροκρότημα.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia, με την χημεία τους να έχει δέσει από την πρώτη στιγμή, δεν κρύβουν την συγκίνησή τους , για την αγάπη που εισπράττουν. Επόμενοι σταθμοί στην περιοδεία τους, με τίτλο «Pame Bouzoukia- North America Tour 2023), υπό την άψογη διοργάνωση της εταιρίας Media One και του Mario Pappas, είναι η Καλιφόρνια, το Fresno, το Cleverland, το Νew Port Richey, το Clearwater, η Φλόριντα, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!