Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντέμης Νικολΐδης: Στην αγκαλιά της «μικρής Μαργαρίτα» του ΑΝΤ1

Η «μικρή Μαργαρίτα» από τη σειρά του 1996 «Καληνύχτα μαμά» ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η νέα σύντροφός του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, τη μέρα που η ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή πήρε το πρωτάθλημα.

Όσοι τους είδαν από κοντά, μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, με τον Ντέμη πολύ ευδιάθετο. Τον πρώην άσο των γηπέδων και τη νέα σύντροφό του «συνέλαβε» στις κερκίδες της «Αγια-Σοφιάς» ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ».

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό, μένει πλέον στο ίδιο σπίτι. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, 39 ετών, είναι μία από τις πιο αγαπημένες φίλες της Κατερίνας Καινούργιου! Η γνωριμία της με τον παλαίμαχο επιθετικό έγινε τυχαία, μέσω κοινής παρέας, το 2022. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο κι εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ένδυσης, ενώ ανάμεσα στις πιο στενές φίλες της, εκτός από την Κατερίνα, είναι και η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κοζάρη, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο ζευγάρι, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του, στο γάμο του Μουζουράκη στην Αίγινα, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ρουχισμό. Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δεν είναι άγνωστη στο χώρο της τηλεόρασης, αν κι έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1, το 1996-97, με το ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη.

Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική ύστερα από την συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ του 2017, με τίτλο «Πώς είναι το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο “Καληνύχτα μαμά”», η ίδια είχε πει: «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα, έκανα την οντισιόν, πήγα κι έβαλα τα κλάματα, γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου, αλλά τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμη. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο».

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου επιλέγει να έχει φειδωλή δραστηριότητα στα social media, με το προφίλ της στο Instagram να είναι κλειστό και όχι δημόσιο. Από την άλλη, στο Facebook υπάρχουν μερικές φωτογραφίες της, πιθανότατα από καλοκαιρινές διακοπές που έχει κάνει, αλλά και νυχτερινές εξόδους της.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 18/05

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!