Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Καρλάκη στην έντυπη OnTime: «Αν και έγκυος, πρέπει πλέον να δουλεύω»

Ευχάριστα τα νέα για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Με δύο φωτογραφίες από τη Fontana Di Trevi στη Ρώμη, η τραγουδίστρια έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η γλυκιά τραγουδίστρια, αν και διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στην πίστα. Όσοι τη γνωρίζουν καλά, μιλούν για μια αγωνίστρια που θέλει να παλέψει για όσα αγαπά. 

Πώς νιώθει που θα γίνει μανούλα; «Νιώθω ότι ήρθε ένα θείο δώρο που το ήθελα από πάντα. Έχω την αγωνία και το άγχος για το πώς θα το μεγαλώσω, είναι η μόνη σκέψη μου αυτή» δηλώνει και, όπως λέει, τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά τις σέβεται.

Έχει σκεφτεί ποτέ αν θα συνέβαινε και σε εκείνη το ίδιο; «Στη σκέψη μόνο πως θα είμαι μια μόνη μάνα, πέφτει η γη κάτω από τα πόδια μου, όμως ξέρω πως θα έχω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω» λέει. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, η Μαρία Καρλάκη απείχε από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, με εξαίρεση την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο «Just the 2 of Us». Τι συνέβη όμως και θέλει να πιάσει πάλι το μικρόφωνο; «Ναι, ισχύει. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος σταμάτησα να δουλεύω, το πρώτο τρίμηνο δεν εργαζόμουν, όμως αναγκαστικά πρέπει πλέον να δουλεύω» παραδέχεται στην «ΟΝ time». 

Η Μαρία Καρλάκη δεν θέλησε να μιλήσει για τον πατέρα του παιδιού, μας είπε μόνο πως είναι ο βιολογικός πατέρας. Κάνει σχέδια γάμου; Και γιατί κάποιοι τον αποκαλούν σύζυγο; «Δεν είναι σύζυγός μου, δεν είμαστε παντρεμένοι. Είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου, που βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη. Δεν σκέφτομαι το γάμο. Προς το παρόν πενθώ γιατί έφυγε από τη ζωή ο παππούς μου… δεν σκοπεύω να παντρεύω άμεσα» αποκαλύπτει, ενώ για το χαρακτήρα του λέει: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί».

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 17/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!