Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα γέλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα. 

«Μη λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί», ήταν το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια είχε απαντήσει μέσω της εκπομπής του: «Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη. Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα;».

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα θέλαμε μία δήλωση από εσάς για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Μαραντίνη», ήταν η προσέγγιση της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χαμογελά απαντώντας: «Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω σπίτι να κοιμηθώ», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!