Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης τραγουδά για «Τα ασήμαντα» – τα πιο σημαντικά!

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης με ρίζες από το όμορφο Αϊβαλί, που δεν ξεχνάει ποτέ να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του, ξέρει να μπλέκει το λαϊκότροπο στοιχείο με το traditional balkan.

 

Ο γνωστός Ηθοποιός / Τραγουδιστής μετά από τις πετυχημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, Αντ1 “Ήλιος” Mega “Τα αύριο μας ανήκει” καθώς και στην τελευταία μεγάλη επιτυχία του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” ερμηνεύοντας τον μοναδικό Ευριπίδη Κολιοφούκα, επιστρέφει και δισκογραφικά.

Με την πρόσφατη παρουσίαση δίσκου “Αρμονίας 31” στο Σταυρό του Νότου που υπογράφουν ο Νίκος Καραδημητρίου & ο Γιάννης Μουρατίδης, καθώς και 5 singles στο ενεργητικό του, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “Τα Ασήμαντα ” σε στίχους Γιάννη Μουρατίδη και μουσική Νίκος Καραδημητρίου.

Πρόκειται για ένα άκρως ατμοσφαιρικό / αισθηματικό ζεϊμπέκικο που γράφτηκε και σφραγίζει ένα βίωμα απώλειας του ιδίου αλλά και πολλών ανθρώπων γύρω μας. Την ενορχήστρωση / παραγωγή υπογράφει ο ταλαντούχος και γνωστός πολλών επιτυχιών Νίκος Μέρμηγκας.

Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης που πάντα ερμηνεύει και παρασύρει, έχοντας συνεργαστεί με αξιόλογους δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Χρυσόστομος Καραντωνίου , Γεωργία Νταγάκη, Βούλα Στρατάκη , Θοδωρής Κοτονιάς, Αρετή Κετιμέ, Χρίστος Θεοδώρου, κ.α σε όλο το φάσμα της μουσικής, ξέρει να χρησιμοποιεί με μοναδική μαεστρία την μουσική παλέτα.

Η μουσική έχει πει είναι “παράνοια”. Αν δεν την αφουγκραστείς δεν μπορείς να την ερμηνεύσεις.

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://orcd.co/taasimanta

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!