Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Madonna κάλεσε σε συναυλία της την 17χρονη Ελληνίδα και δεν φαντάζεστε τι έκανε! (VIDEO)

Η «βασίλισσα» της ποπ έβαλε για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο την 17χρονη Ελληνίδα που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η γυναίκα που έγδυσε η σταρ επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Όλα έγιναν στη τελευταία συναυλία που έδωσε η Madonna στο Σίδνεϊ. Μετά το ξεγύμνωμα της νεαρής κοπέλας στη σκηνή, η τραγουδίστρια σε ένδειξη μεταμέλειας πρότεινε στην Ζοζεφίν να βρεθεί και στη συναυλία της στο Σίδνεϊ, με την ίδια μάλιστα να πληρώνει πρώτη θέση στο αεροπλάνο για την νεαρή κοπέλα και τη μητέρα της Τόνι και έκλεισε για τις δυο τους το καλύτερο ξενοδοχείο, το Four Seasons και σουίτα για τη διαμονή τους και τους εξασφάλισε θέση στα vip της συναυλίας.

Όταν ήρθε αυτή η ώρα, η Madonna καλωσόρισε την 17χρονη Ελληνίδα κρατώντας μία υπέροχη ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια. Πλησίασε λοιπόν την Ζόζεφιν και της είπε ότι αν έπιανε την ανθοδέσμη, θα την παντρευόταν. Η τραγουδίστρια αμέσως μετά, κρατώντας την ανθοδέσμη, γύρισε την πλάτη της, και την πέταξε, με την Ζοζεφίν φυσικά να την πιάνει. Και τότε η Μαντόνα της έκανε την πρόταση: «Θα με παντρευτείς;» της είπε, κάνοντας όλο το στάδιο να σειστεί σε χειροκροτήματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!