Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξεκίνησε μαθήματα χορού – Το απολαυστικό βίντεο της Φαίης Σκορδά με τις αισθησιακές κινήσεις της

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε μαθήματα χορού και μοιράστηκε τα απολαυστικά πλάνα με τους fans της. Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει βεβαρημένο πρόγραμμα, αλλά θέλει να προσέχει και το σώμα της. 

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μαθήματα χορού και μάλιστα έχοντας ως δασκάλα τη Τζένη Νικολέντζου στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα!

Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τα stories της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στιγμές από την πρόβα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό τόσο με τις απίστευτες ικανότητες της όσο και με την τέλεια σιλουέτα της.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για την προσωπική της ζώη

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!