Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας τραβούν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους, αλλά και στα social media. Η ξανθιά καλλονή μετά τα unfollow και τα block στο instagram διέγραψε όλα τα κοινά τους στιγμιότυπα! 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και ήδη μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μία νέα αρχή!

Να σας θυμίσουμε, ο Στάθης Σχίζας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου είπε: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Η δε Αλεξάνδρα ρωτήθηκε για το unfollow του πρώην συντρόφου της και είπε στην κάμερα του Πρωινού: «Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν»

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα είπε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».

Μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις, η γνωστή influencer έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους και μπορεί να το δει κανείς μπαίνοντας στο προφίλ της στο instagram.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!