Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για το διαζύγιο της: «Όταν χώρισα δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The Tonight Show. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές.

Στην “Ονειροπαγίδα” έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Έκατσα τα πρώτα δύο χρόνια με το παιδί μου στη Θεσσαλονίκη. Όταν σταματάς, τα πρώτα χρόνια σε θυμούνται αλλά όσο απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Μετά ξεκίνησα εγώ τα τηλεφωνήματα αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Τι αποκάλυψε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της;

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο του χωρισμού της αποκαλύπτοντας: «Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό!

Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην “Άγρια Γη” και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!