Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του

Αλλαγή δεδομένων ξανά  για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δείχνουν τον απίστευτο αριθμό 2,72 gr ανά λίτρο αίματος. Ο αριθμός αυτός καταγράφεται ως ένας από τους μεγαλύτερους σε ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη αναλογία έκανε τον τραγουδιστή να βρίσκεται στα όρια της λιποθυμίας και θανάτου. Ένα ποσοστό αλκοόλ που οδηγεί σε σχεδόν αναισθησία του χρήστη, ενώ όταν το ποσοστό αυτό προσεγγίζει τα 3 gr ανά λίτρο θεωρείται «όριο» θανάτου από πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού ζητήματος.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης, μίλησε χθες για πρώτη φορά, δηλώνοντας ότι «ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να ήταν, λόγω αυτής της κατάστασης, οδηγός του οχήματος». Να θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στη θέση του οδηγού του μοιραίου τζιπ στις βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!