Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με την Λένα Δροσάκη. 

«Είμαι λίγο… πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης. Για το ρόλο μου στην ταινία “Καπετάν Μιχάλης” πήρα δέκα κιλά και τα έχασα. Το χειμώνα είναι σίγουρο ότι θα συμπρωταγωνιστήσω με τη Φαίη Ξυλά στο θέατρο “Σταθμός”. Διάβασα κι εγώ τα δημοσιεύματα ότι θα αντικαταστήσω τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Λένα Δροσάκη.

Αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν από τη διαδικασία της παραγωγής που μπορεί κάποιος να μοιράστηκε τη σκέψη του για το όνομά μου. Δεν έχω δεχτεί επίσημη πρόταση. Μετά τη συμμετοχή μου σε ταινία ιρανικής παραγωγής, ξεκίνησα μαθήματα για τη γλώσσα Φαρσί», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα πολύ, δεν άφηνα χρόνο για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται επειδή δεν έχω κάνει οικογένεια και παιδιά. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!