Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται τα επόμενα σχέδιά της μετά το διαζύγιο

Η Αθηναΐς Νέγκα, μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star και ανάμεσα σε άλλα ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν αντιμετώπισε το διαζύγιό της σαν ένα είδος πένθους.

«Δεν είναι πένθος ο χωρισμός. Έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να θεωρούμε ότι ο χωρισμός είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο και πιστεύω ότι αυτό πληρώνουν και σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά. Ο χωρισμός όμως, είναι μια λύση. Δυο άνθρωποι είναι μαζί, για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά ή ξαφνικά κάτι δεν πάει καλά. Το να χωρίσεις λοιπόν, είναι το τέλος του προβλήματος.

Είναι αλλιώς να βιώσεις κάτι το οποίο δε μπορούσες να ανατρέψεις, σου έδινε χαρά, ζούσες με έναν άνθρωπο που αγαπούσες και άλλο να πεις, “δε πάει καλά αυτό που ζούμε τώρα, θα πρέπει να σταματήσει ή να ζήσουμε κάπως διαφορετικά”, δε το συγκρίνω αυτό με εμένα» είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

«Με είχε ενοχλήσει στην αρχή ένα σχόλιο που κάποιος σε ένα πάνελ που είχε πει, “μα καλά τι της βρήκε”» ανέφερε σε άλλο σημείο για τα σχόλιο που είχαν ακουστεί για τη διαφορά ηλικίας που είχε με τον πρώην σύζυγό της.

Όσο για το πως είναι αυτή τη περίοδο στην προσωπική της ζωή, η Αθηναϊς Νέγκα είπε, “μια χαρά” κλείνοντας πονηρά το μάτι στην κάμερα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!