Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νόνη Δούνια δεν μπορεί να κρύψει την περηφάνια της – Η κόρη της στο πανελλήνιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Νόνη Δούνια έχει όλους τους λόγους να δηλώνει περήφανη μια που η κόρη της θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνική κολύμβησης. 

Η 17χρονη αθλήτρια ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με το συγκεκριμένο άθλημα καθώς λατρεύει το υγρό στοιχείο και ήθελε από πολύ μικρή να χορεύει μέσα στο νερό.

Προσφάτως, η Ρία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να έχει στο πλευρό της τη μητέρα της που την εμψύχωνε και την στήριζε σε κάθε της προσπάθεια.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός, πολιτικός και πρώην μοντέλο απαθανάτισε φωτογραφικά τις προσπάθειές της στο συγκεκριμένο αθλητικό event και ανέβασε και φωτογραφίες από αυτό.

Η νεαρή Ρία είναι μαθήτρια και έχει αφοσιωθεί στον αθλητισμό που τόσο πολύ αγαπά. Είναι όμως και λάτρις της μόδας και συνοδεύει τη μητέρα της, όταν μπορεί και της το επιτρέπουν οι αθλητικές και μαθητικές της υποχρεώσεις, σε διάφορα λαμπερά events του χώρου.

Έχει επίσης εξοικειωθεί με τα φώτα της δημοσιότητας, γνωρίζοντας πως η μαμά της, παλιότερα λόγω υποκριτικής και μόντελινγκ και τώρα λόγω πολιτικής, είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα του ελληνικού lifestyle.

Η Νόνη Δούνια φυσικά είναι περήφανη και για τον γιο της, Στάθη που επίσης είναι πολύ όμορφο αγόρι και κάνει καθημερινά τους γονείς του χαρούμενους μιας και πρόκειται για έναν άριστο μαθητή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!