Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το Viral Βίντεο της Άννας Βίσση να τραγουδά με την Σοφία Καρβέλα

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα όταν συναντιούνται περνάν καλά και αυτό βγαίνει… προς τα έξω. Γι’ αυτό και το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral έχοντας συγκεντρώσει χιλιάδες views.

Σ’ αυτό πρωταγωνιστούν μαμά και κόρη, όταν η Σοφία είχε βρεθεί στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Σε κάποια βόλτα τους λοιπόν με το αυτοκίνητο της Άννας και συνοδηγό την κόρη της, ένα τραγούδι αγαπημένο και των δύο έκανε το κέφι να χτυπήσει… κόκκινο.

Μάλιστα έβαλαν στη διαπασών το τραγούδι που ήταν του Prince το Kiss -ξέρετε, αυτό που λέει ”you don’t have to be rich to be my girl” και έγινε… χαμός!

Η Σοφία άρχισε να χορεύει, παρασύροντας και την Άννα Βίσση σε ένα τρελό ξεφάντωμα, τραγουδώντας και χορεύοντας στις θέσεις τους σαν… να μην υπάρχει αύριο!

Μαμά και κόρη έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν, με τη Σοφία να τραγουδάει δυνατά και να κουνιέται στους ρυθμούς του τραγουδιού με πολύ κέφι.

Να θυμίσουμε ότι η Σοφία Καρβέλα τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθεί μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας. Δεν είναι τυχαίο πως είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται όσο κανέναν η Άννα Βίσση για τις εμφανίσεις της και όντως, οι επιλογές της την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως πάντα.

@annavissiofficialSofia singing 🙌

♬ original sound – annavissiofficial

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!