Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μαγιό απαντά στα επικριτικά σχόλια για τα κιλά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο Αγκίστρι για την Πρωτομαγιά.Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της, δίπλα σε καλούς φίλους μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος του τριημέρου, ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει το μαγιό της κάνοντας βουτιές στην παραλία.

Η γοητευτική ηθοποιός επέλεξε λεοπάρ μαγιό, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν τις νέες της αναρτήσεις, με την ηθοποιό να λαμβάνει και μερικά κακόβουλα σχόλια για τα κιλά που φαίνεται να έχασε τους τελευταίους μήνες. 

«Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», ήταν το σχόλιο με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντά: «γλυκιά» βάζοντας ένα emoji 

«Τι κρίμα. Αδυνάτισες έτσι επειδή χώρισες;» ανέφερε ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε η ηθοποιός.

Φυσικά οι followers στην πλειοψηφία υποστήριξαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για τη νέα της εμφάνιση: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα», έγραψε μία από τους followers της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!