Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένα τριαντάφυλλο στη Ζέτα από τον Μιχάλη – Ο πρώην της ηθοποιού ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου

Ένα σύντομο ταξίδι από την Κύπρο στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. 

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex, όπου παρουσιάζεται το παραπάνω θεατρικό έργο, κι εκεί συναντήθηκε με τον πρέσβη της Κύπρου Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία. Οι τρεις τους, αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από το χώρο του θεάτρου, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη σειρά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε το συγκεκριμένο  ταξίδι με σκοπό να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με επικεφαλής αντίστοιχων πολιτιστικών φορέων της χώρας μας και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο, προκειμένου να απολαύσει την πρώην σύντροφό του επί σκηνής.

Οι δυο τους μπορεί πριν από περίπου δύο χρόνια να ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο όσα μοιράστηκαν τα δώδεκα χρόνια της κοινής τους ζωής είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν και, όπως φαίνεται, διατηρούν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιφύλασσε και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Τη στιγμή της υπόκλισης, ο πάντα τρυφερός καλλιτέχνης σηκώθηκε από τη θέση του και ανέβηκε στη σκηνή προσφέροντάς της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο η ίδια αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, καθώς και για εκείνη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 2/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!