Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια σπάνια έξοδο με τον γιο του (Εικόνες)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου πέρασε ποιοτικές στιγμές με τον γιο του. Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα «τσάκωσε» τους δυο τους να απολαμβάνουν βόλτα, ψώνια και καφέ σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες μπαμπάς και γιος πέρασαν όμορφες στιγμές με τους δυο τους να απολαμβάνουν κουβεντούλα και καφέ.

Η Μαρίνα Κατσιώτη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη, είναι η μούσα του και η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του και στα δύσκολα και στις μεγάλες επιτυχίες. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του:

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συμπληρώνουμε γύρω στα 35 χρόνια γάμου. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!