Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Αλέξανδρο Ρήγα μετά το εξώδικο

rigas-panagiwtopoulou

Τις τελευταίες ημέρες, η κόντρα του Αλέξανδρου Ρήγα και της Άννας Παναγιωτοπούλου πρωταγωνιστεί στην lifestyle επικαιρότητα. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο τους συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να «τα βρουν», ωστόσο χθες ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης έστειλε εξώδικο στην ηθοποιό γιατί δεν είχε ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς της εναντίον του.

Τελικά, η Άννα Παναγιωτοπούλου μέσω του Βασίλη Μπουζιώτη στον enikos ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Αλέξανδρο Ρήγα και ξεκαθάρισε:

«Δεν θεωρώ κλέφτη, ούτε απατεώνα τον Αλέξανδρο Ρήγα! Μέσα σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και επειδή αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά που ετοιμάζαμε με το Glorious, ειπώθηκαν πράγματα που φυσικά δεν τα εννοώ όπως ακούστηκαν! Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία έγιναν τα πράγματα και η πίκρα για τη διάλυση της δουλειάς με οδήγησαν σε κάποιες φραστικές υπερβολές… Δεν θεωρώ κλέφτη τον Αλέξανδρο ούτε και απατεώνα, θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό…Με πίκρανε συναισθηματικά γιατί δεν με στήριξε σε όλο αυτό που έγινε με την επιχείρηση, η οποία με… πέταξε εκτός, αλλά μέχρι εκεί!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!