Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς αντέδρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ερώτηση για την σχέση Βασάλου – Σταυρούλας;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας και του Βασάλου εντός του reality, All Star Survivor. 

«Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δε ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας… Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και σε εκείνα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε, «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ.

Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη, και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα. Μη με ρωτάς για τέτοια πράγματα (για τον Κωνσταντίνο και τη Σταυρούλα). Δε μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, ανέφερε, «Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο και δε μπορώ να το αγγίζουν».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!