Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η μεγάλη επιστροφή της… ωραίας Ελένης

Επιστρέφει στη γυμναστική η Ελένη Πετρουλάκη ύστερα από πολλά χρόνια! Η γυμνάστρια που έφερε τη γιόγκα στην Ελλάδα και συνέχισε με προγράμματα γυμναστικής σε βιντεοκασέτες και μετέπειτα σε χώρους εκγύμνασης, θέλοντας να εξελίξει τις γνώσεις της, άφησε πίσω τη γυμναστική και δημιούργησε το πολύ επιτυχημένο εργαστήριο Fitlab, προσφέροντας υπηρεσίες διατροφής και αντίστοιχες που αφορούν στην άσκηση, για ένα Total Body Makeover.

Ωστόσο, η «πίεση» που δεχόταν από τις πελάτισσές της, ώστε εκείνη και η ομάδα της να αναλάβουν και το κομμάτι της άσκησης, την έκαναν να ταξιδέψει και να ανακαλύψει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα pilates, το οποίο μετέφερε στο χώρο της – σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», η Ελένη Πετρουλάκη επιστρέφει στη γυμναστική και παράλληλα με το Total Body Makeover θα παραδίδει μαθήματα pilates μαζί με την ομάδα της, που αποτελείται από έμπειρους καθηγητές που έχουν ειδικευτεί στο πρόγραμμα. Με το που ανακοίνωσε στις πελάτισσές της το νέο της εγχείρημα, ο δρόμος στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Γλυφάδα γέμισε ουρές γυναικών που ήθελαν να γραφτούν στο πρόγραμμά της, καθώς το έχει φέρει από τον Καναδά και δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παράλληλα με το θεραπευτικό pilates, θα προσφέρει και ενδυνάμωση, κάτι που αποζητούν όλοι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Τετάρτη 26/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!