Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης Δαβαράκης για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Δεν φανταζόμουν ότι ένα ”γελάκι” θα γίνει θέμα»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Άρης Δαβαράκης που τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω ενός like στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ήμουν στη Μύκονο, στις Κυκλάδες, χαρούμενος. Περνούσα πάρα πολύ ωραία και κάνοντας σκρολ, διάβασα μια σαχλαμάρα και έβαλα ένα γελάκι. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αυτό είναι θέμα. Μετά, όταν κατάλαβα ποια είναι η κυρία και γιατί είναι θέμα, και τι είπε και τι υπονοεί η κυρία Παπαθωμά, ζήτησα συγγνώμη.

Μου φαίνεται πολύ αστείο να κάνεις ένα like ή να βάζεις μια φατσούλα, γελάκι ήταν, το διάβασα με έναν διαφορετικό τρόπο, μου φάνηκε χαζό» ανέφερε αρχικά ο Άρης Δαβαράκης.

Στη συνέχεια ο Άρης Δαβαράκης πρόσθεσε: «Γέλασα. Έλεος, δε ξέρω καν ποια είναι η κυρία Παπαθωμά…. Είμαστε απλά φίλοι στο facebook. Δε περίμενα ότι με ένα γελάκι μπορεί να δημιουργηθεί όλο αυτό το θέμα και να είμαι στις αγαπημένες πρωινές εκπομπές, στην κυρία Σκορδά και σε όλους αυτούς που με ρώτησαν. Έκανα και μια δήλωση στον Alpha, δήλωση για το γελάκι.

Αν θέλουμε να το πάρουμε σοβαρά, αισθάνθηκα ότι ζούμε μια εποχή μεγάλης γελιότητας… Δεν αλλάζει αυτό τον τρόπο που θα αντιδρώ από εδώ και πέρα. Στην περίπτωση αυτή κατάλαβα ότι όντως έκανα λάθος».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!