Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γάµος και διπλή βάφτιση για την οικογένεια Ζαµπίδη

Ησαΐα, χόρευε» και διπλό baby µπλουµ έρχονται για τον Μιχάλη Ζαµπίδη το φετινό καλοκαίρι.

Ο «Iron Mike» και η σύντροφός του, Μαρία-Καρολίνα Ντάσιου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα βαφτίσουν τα δίδυµα κοριτσάκια τους.
Τα Μυστήρια θα τελεστούν τον Ιούνιο και ήδη ο πρωταθλητής του kick boxing και η σύντροφός του έχουν στείλει το save the date στους εκλεκτούς καλεσµένους τους. Το λαµπερό ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει χαµηλούς τόνους στη σχέση του, αλλά και στον ερχοµό των δίδυµων κοριτσιών. Αποφεύγουν τις κοσµικές εµφανίσεις και ζουν τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Έτσι, θέλουν να είναι και ο γάµος τους και οι βαφτίσεις, αφού επιθυµία τους είναι να γίνουν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Η Μαρία και ο Μιχάλης Ζαµπίδης είναι µαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η όµορφη σύντροφος του kick boxer εργάζεται στο γυµναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριµίας τους ο αθλητής εντυπωσιάστηκε από το λαµπερό χαµόγελό της. Η πρώτη τους δηµόσια κοινή εµφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέµβριο του 2019, στο Θέατρο Βράχων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!