Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρις Αλεξίου: Φωτογραφίζεται τρυφερά με τον γιο της και εξομολογείται – «Μπήκε τόσο φως στη ζωή μου»

Για το εξώφυλλο της ελληνικής Vogue που κυκλοφορεί το Σάββατο 29 Απριλίου φωτογραφήθηκε η Χάρις Αλεξίου, έχοντας στο πλευρό της, τον μονάκριβο γιο της, Μάνο Θεοφίλου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο γιος της μιλούν για την τρυφερή σχέση που ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια που συνυπάρχουν, το δώρο της υιοθεσίας και για τον αναπόφευκτο και τόσο ιδιαίτερο δέσιμο μητέρας-παιδιού.

«Όταν μια γυναίκα θέλει να γίνει μάνα και δεν το βάζει κάτω, γίνεται. Τώρα πια, ευτυχώς, υπάρχουν όλες αυτές οι μέθοδοι, η επιστήμη έχει προχωρήσει. Εγώ μένω στο μεταφυσικό κομμάτι. Μπήκε τόσο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου, που το θεωρώ σαν ένα μικρό θαύμα που προκάλεσε η επιθυμία μου.

Πιστεύω ότι κακώς τα παιδιά δεν πάνε πιο εύκολα σε γονείς. Μιλάω για το θέμα της υιοθεσίας. Ναι, πρέπει να επιλέξουμε τους ανθρώπους που είναι κατάλληλοι για γονείς. Αλλά τα παιδιά, και από την κοιλιά σου να τα βγάλεις, αν δεν είσαι καλός γονιός, δεν θα είναι χαρούμενα. Το παιδί χρειάζεται να είναι δίπλα σε γονιούς. Σε σωστούς γονιούς. Κανείς όμως δεν ξέρει πόσα λάθη θα κάνει στην πορεία. Ο γιος μου υπήρξε πολύ τυχερός στην απόφασή του να έρθει σ’ εμένα. Έτσι πιστεύω», δηλώνει η Χάρις Αλεξίου στη Vogue.

 

Η Χάρις Αλεξίου είχε μιλήσει πριν από αρκετά χρόνια σε πατρινό portal για την υιοθεσία του γιου της: «Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!