Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor – «Χείμαρρος» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Δεν σέβονται τίποτα «τα καλά παιδιά»»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν ο παίκτης που έφυγε λίγο πριν την ένωση από το All Star Survivor. Ο πρώην παίκτης του survivor τόνισε ότι οι συμπαίκτες του δεν σέβονται τίποτα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τόνισε: «Καταρχάς θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και που μου έδειξε την αγάπη του. Είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος που αποχώρησα και ήσυχος σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις όμορφες ευχές σας.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξανασυμμετάσχω στο παιχνίδι και να της πω ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή της και την αντοχή της με αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν εκεί μέσα, που δεν σέβονται και δεν εκτιμάνε τίποτα “τα καλά παιδιά”. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να τα μάθει ο κόσμος»!

Άραγε σε ποιους αναφέρεται;

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του στο Πρωινό Μας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου» είχε πει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!