Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει την δίαιτα της: «Έκοψα ζάχαρη και άμυλο»

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στο The Tonight Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην διατροφή που ακολούθησε για να χάσει τα περιττά κιλά. 

Ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις – Έχω πολύ θυμό μέσα μου

«Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. Είκοσι χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ. Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά ο Γιάννης με έβλεπε να κλείνομαι στο δωμάτιο για να δω ντοκιμαντέρ και να κάνω διαλογισμούς και μου έλεγε “δεν πας καλά”. Πλέον του μεταδίδω την ψυχική μου δύναμη και ηρεμία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!