Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: Τι έλεγε σε παλαιότερη συνέντευξη για την κακοποιητική συμπεριφορά;

Η εκπομπή Happy Day, έπαιξε απόσπασμα από μια παλαιότερη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στην Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα στο απόσπασμα αναφέρει και την άποψή του για metoo. 

Όπως είχε τονίσει ήθελε να ασχοληθεί με το φαινόμενο της κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού καταδικάζοντάς τα. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν έχει υπάρξει σε περιστατικό κακοποίησης. Είχε προσθέσει: «Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, Κυριαρχεί το συναίσθημα. Έχω διάφορα ψυχοσωματικά, από τις ερωτικές μου σχέσεις. Εκεί περιμένεις μέχρι να περάσει το κύμα… Είχα ψωρίαση στους αγκώνες, κάτω από τα μάτια, στο σώμα. Αλλά τώρα είμαι καλά. όλα είναι ισορροπημένα».

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα το απόγευμα έγινε γνωστό μέσω της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα ότι υπάρχει αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη από την Εισαγγελία των Βρυξελλών, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η κυρία Μετσόλα ανακοίνωσε κατά την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας στο Στρασβούργο ότι υπάρχει αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. «Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων» ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία για παρενόχληση φέρεται να έχει γίνει από υπάλληλο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες πριν από τρία χρόνια, την περίοδο 2020-2021. Όταν έγινε η καταγγελία, η γυναίκα ήταν υπάλληλος της Ευρωβουλής, ενώ πλέον είναι υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οπότε όταν έγινε η συνέντευξη στο Ηappy Day ο ίδιος ήταν ενήμερος για την καταγγελία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!