Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέλιος Ρόκκος: Όσα είπε για το έμφραγμα που είχε βιώσει – «Είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Το μόνο δύσκολο ήταν να κόψω το τσιγάρο»

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Με αφορμή τα σημάδια του εμφράγματος, ο επιτυχημένος τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία συμβουλεύοντας ιδίως τους νέους να προσέχουν και να πηγαίνουν συχνά για εξετάσεις.

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια. Δεν ένιωσα ποτέ ότι, εκτός από το περιστατικό που το βίωσα κάπως και τρομάζεις, όταν με ανέλαβαν είχε πολύ καλό happy end. Κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις ή το προβλέπεις.

Λέω στους φίλους μου να παρακαλάτε να σας βρουν κάτι γιατί είναι τόσο εύκολο να φτιάξει. Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής και έχω βρει το εργαστήρι που ξεσπάω.

Παίρνω την μηχανή μου και αμολιέμαι στους δρόμους που και αυτό με βοήθησε πολύ. Το μόνο δύσκολο ήταν το τσιγάρο! Να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!