Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιμή Ντενίση: Η αγανάκτηση για την κλοπή στο εξοχικό της στο Θεολόγο και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Η Μιμή Ντενίση ταράχτηκε τις τελευταίες μέρες όταν πληροφορήθηκε ότι το εξοχικό της στο Θεολόγο, το μέρος όπου ξεκουράζεται και αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο, είχε βανδαλιστεί από κλέφτες που άνοιξαν το σπίτι και πήραν ό,τι είχε και δεν είχε.

Η αγαπημένη ηθοποιός και θιασάρχης σήμερα μέσα από τα social media θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν αυτές τις ώρες αλλά και να εκφράσει την αγανάκτησή της για την πολιτεία που δεν έκανε ό,τι η ίδια περίμενε.

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα σαΐτ που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου… Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον δήμο ασήμαντη!! Οι κλοπές ατέλειωτες.

Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια. Για όλους μας. Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεος έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν και εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν και αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση και ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κ ανησυχίας από γνωστούς και αγνώστους. #theologos #happyeaster».

Την ανάρτησή της συνόδευε μία υπέροχη φωτογραφία της από το περυσινό Πάσχα. Η ίδια ποζάρει ανέμελη στο φακό, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη, κάτι που ανέφερε και στην ανάρτησή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!