Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονύσης Ζάχος: Συγκίνηση στο φινάλε του με την Ζωζώ Σαπουντζάκη στο πλευρό του – Ποιοί διάσημοι τον απόλαυσαν

Η βασίλισσα του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη  επισκέφτηκε την τελευταία του παράσταση τον Διονύση Ζάχο και τον συγκίνησε με τα λόγια της. Ο ταλαντούχος μίμος που μετά από τριπλή παράταση στο μαγιό στο Κολωνάκι, έριξε αυλαία, αποθεώθηκε από τον κόσμο για ένα ακόμα βράδυ. Στο φινάλε της παράστασης παραβρέθηκαν η Μαρία Ιωαννίδου, ο  Χρήστος Αντωνιάδης, ο  Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο  Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο  Μανώλης Κονταρος, η  Γιαννα Φαφαλιού  και άλλοι «Είναι μεγάλη  η χαρά μου…

 

“Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη του κόσμου αλλά και την στήριξη των σπουδαίων καλλιτεχνών που με τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τα λόγια τους’ δηλώνει στήν ONtime.

Ο Διονύσης Ζάχος με τη  πετυχημένη παράσταση  «Satiros» με τον Άκη Παππά να έχει  τη μουσική επιμέλεια, ο ταλαντούχος μίμος  συναντά   τις μεγάλες ντίβες του θεάτρου και του πενταγράμμου, πρόσωπα της επικαιρότητας και πολιτικούς που… μας απασχολούν!  Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει τη περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα και θα  «συναντά»  τις μεγάλες ντίβες του θεάτρου και του πενταγράμμου, πρόσωπα της επικαιρότητας και πολιτικούς που… μας απασχολούν!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!