Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου»

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η δημοφιλής παρουσιάστρια και επιχειρηματίας παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του Alpha κατά την οποία αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, του Γιάννη Κοντούλη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε αρχικά:«Ήμουν σαν χαμένη. Ήταν, είναι και θα παραμένει για πάντα η απώλεια του Γιαννάκη μου, του αντρούλη μου τεράστια. Η σχέση που είχαμε ήταν μοναδική, ήταν σχέση ζωής, ήταν το δέσιμο μοναδικό».

Και πρόσθεσε στο σημείο αυτό: «Τώρα όμως δεν υπάρχει, τώρα είναι μία άλλη πραγματικότητα στη ζωή μου. Προσπαθώ να τη διαχειρίζομαι, δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω. Η ζωή συνεχίζεται, αυτό είναι και ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο. Υπάρχω και από τη στιγμή που υπάρχω έχω υποχρέωση για τον εαυτό μου, για τα παιδιά μου πάνω απ’ όλα. Εάν δε είμαι εγώ καλά, δεν θα μπορώ να δώσω και σε εκείνα».

Η Δέσποινα Μοιραράκη διανύει και εξαιρετικά φορτισμένες περιόδους λόγω του πένθους της. Πάνω σε αυτό, η ίδια περιέγραψε: «Οι μέρες αυτές, όπως και τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά, όχι απλά δύσκολες, δεν μπορώ να το περιγράψω. Έχω λυγίσει στα γυρίσματα του “Cash or Trash”. Θυμάμαι που τα παιδιά σταμάτησαν το γύρισμα γιατί ήρθε κάποιος στην εκπομπή και μας έφερε κάτι και ήταν από το Πολεμικό Ναυτικό (όπως ήταν και ο σύζυγός της). Εγώ δεν το ήξερα, μου το είπε on air και πραγματικά λύγισα. Όμως είμαι επαγγελματίας, το “Cash or Trash” ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου».

Ο σύζυγός της, όπω μοιράστηκε, την επισκέφτηκε στα όνειρά της: «Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές. Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου».

Αυτό, για τη Δέσποινα Μοιραράκη, συνδέεται με το πώς ο αγαπημένος της την προστάτευε όσο ήταν μαζί της: «Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα, πάντα με συμβούλευε. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ό,τι είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της. Αν κάποιος τολμούσε να πει κάτι για την πορεία της Μοιραράκη, θα τον σκότωνε».

ς

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!