Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of love κυκλοφορεί νέο βιβλίο «Εμπνεύστηκα από τα σηµερινά χάλια των ζευγαριών»

Το δεύτερο βιβλίο του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Παύλος Παπαδόπουλος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Power of love», όπου και αναδείχθηκε νικητής.

Ο δημοφιλής παίκτης, που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών, μιλά για τις άγνωστες πτυχές μιας πραγματικότητας στις σχέσεις των ζευγαριών, που ξεδιπλώνονται με τρόπο μοναδικό, ειπωμένες σε πρώτο πρόσωπο, με αμεσότητα και ειλικρίνεια. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Το άγνωστο χθες», όπου αποκαλύπτει γραπτώς τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Αυτή τη φορά καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις, και συγκεκριμένα με τους άνδρες και τις γυναίκες και με το κατά πόσο βρίσκονται μακριά τα δύο φύλα. Το νέο του βιβλίο τιτλοφορείται «Men’s brain – Η αποκάλυψη» και αποτελεί μια νέα προσπάθεια αποκάλυψης μιας πραγματικότητας που παραμένει κρυφή σε πολλούς. Το βιβλίο του Παύλου Παπαδόπουλου στοχοποιεί όλα εκείνα που παραμένουν κρυφά στο μυαλό όλων. Αποκαλύπτει τα γνωστά και τα άγνωστα «θέλω» ή «έχω ανάγκη» των ζευγαριών, που προσπαθούν όχι απλώς να επιβιώσουν μαζί, αλλά να χτίσουν μια ισότιμη, ευτυχισμένη σχέση.

«Το βιβλίο “Men’s Brain” ξεσκεπάζει αυτά που πολλοί θα ήθελαν από ντροπή να μείνουν στην αφάνεια», δηλώνει στο «Secret» ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξηγεί: «Αποφάσισα να γράψω αυτό το βιβλίο, γιατί ένιωθα την ανάγκη να πω στους νέους ανθρώπους τη γνώμη μου για τις σχέσεις των δύο φύλων. Το βιβλίο αναφέρεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου και ερωτικού προσανατολισμού. Αυτό που με ενέπνευσε είναι η δυσκολία συνεννόησης των δύο φύλων. Αναρωτήθηκα τον λόγο για τον οποίο, ενώ μιλάμε την ίδια γλώσσα, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον».

«ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ∆ΟΘΕΙ»

«Γιατί κάνουμε παράπονα; Γιατί υπάρχει η απιστία; Εμπνεύστηκα από τα σημερινά χάλια των ζευγαριών», ομολογεί και παραδέχεται πως είχε και ο ίδιος δυσάρεστη εμπειρία. «Με τη γυναίκα με την οποία απέκτησα το παιδί μου είχα άσχημη εμπειρία και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αποφάσισα να καταθέσω τις σκέψεις μου. Ολοι λίγο έως πολύ έχουμε και προδοθεί και πληγωθεί σε κάποια φάση της ζωής μας…», τονίζει και αναφέρεται στις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς και αφορούν σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.

«Αισθάνομαι οργή και απογοήτευση. Οργή γιατί κανείς δεν επιτρέπεται να επιβάλλεται στον άλλον με την ισχύ της δύναμης που του δίνει η θέση του και απογοήτευση διότι οι στρεβλές απόψεις ακόμη, κυριαρχούν στον χώρο», εξηγεί.

Τέλος, πώς νιώθει που κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έγραψε βιβλίο μετά τη νίκη του στο «Survivor»; 

«∆εν με ενοχλεί να με συγκρίνουν μαζί του, όμως ο καθένας έχειτη δική του προσωπικότητα και τα δικά του πιστεύω. Θεωρώ ότι το κοινό μας είναι πως είμαστε παραδοσιακοί, αλλά ο καθένας κάνει τα δικά του βήματα. Εκείνος έγραψε ένα βιβλίο και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει. Εγώ κυκλοφορώ το δεύτερο και είναι κάτι που αγαπώ και σκέφτομαι να συνεχίσω τη συγγραφή βιβλίων», καταλήγει.

 

Συνέντευξη: Σπυριδούλα Τριάντου

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών στις 8/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!