Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Τα εφτά χειρουργεία και ο Γολγοθάς με τα χείλη που… σάπισαν

Η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη μίλησε για την αισθητική επέμβαση που της κατέστρεψε το πρόσωπο και κόντεψε να της στερήσει τη ζωή. Η συγγραφέας προσπαθεί από τη μια να διορθώσει ό,τι μπορεί από τη σημερινή της εικόνα και από την άλλη αναμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί μέσα από μια σειρά νομικών διαδικασιών που έχει ήδη ξεκινήσει με τους δικηγόρους της στην Αμερική.

«Μετά από όσα έγιναν δεν μπορώ να χαμογελάσω, δεν έχω αρκετό άνοιγμα στόματος και από τη δεξιά πλευρά λείπει 30% με 40% του ιστού. Μπορώ να μιλάω κανονικά, απλά όχι εκφραστικά. Θέλω να πω στα κορίτσια να προσέχουν και ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα» είπε αρχικά η Κατερίνα Πλουμιδάκη και συνέχισε: «Είχα κάνει μια ένεση πριν από τριάντα χρόνια και τίποτα άλλο. Δυστυχώς, για κακή μου τύχη, βρέθηκε ένας Έλληνας γιατρός όσο ήμουν στην Αμερική, ο οποίος μου πρότεινε να το βγάλω. Με το που γνωριστήκαμε, με ρώτησε τι έχω κάνει στα χείλη μου και εμένα, επειδή με ενοχλούσαν τα χείλη μου, αμέσως αισθάνθηκα άσχημα και μετά το θεώρησα τύχη που έπεσα πάνω του για να με βοηθήσει… 

Μετά την επέμβαση δεν είχα καλή επούλωση και μου έλεγε να πάρω βιταμίνες. Όταν είδε το νεκρό δέρμα, μου είπε ότι είχαμε μια επιπλοκή, αλλά θα επανέλθει. Έκανα επτά χειρουργεία με τον ίδιο γιατρό. Εκεί άρχισε ο Γολγοθάς. Το συναίσθημα που έχω εδώ και δύο χρόνια είναι τρομακτικός φόβος, δεν έχω φοβηθεί ποτέ μου τόσο. Είχα φουλ κατάθλιψη, πέρασαν δύο μήνες που είχα φουλ ψυχολογικά. Αρρώστησα» περιέγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Πλουμιδάκη. 

«Κάποια στιγμή με παίρνει ο γιατρός και μου λέει πως δεν μπορεί να μου παρέχει τις υπηρεσίες του άλλο και εγώ του απάντησα “θέλεις να μου πεις ότι θα με αφήσεις με αυτά τα χάλια στα μούτρα;” και μου απάντησε “ναι”. Πολύ πρόσφατα αποφάσισα να κινηθώ νομικά γιατί πήγα σε άλλους γιατρούς, όπου μου είπαν ότι δεν έχω ιστό. Δεν υπάρχει χρηματικό ποσό γι’ αυτό που έχω περάσει. Και καλά να γίνω, ποτέ δεν θα μου φύγει αυτό που έχω νιώσει. Απαιτώ να πληρώσει τα χειρουργεία μου» σημείωσε η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 11/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!